Inspiration is natural


Esther Acampora, opgeleid aan de modeacademie, ontwerpt unieke sieraden met haar gevoel voor vorm en stijl, maar laat zich ook inspireren door natuurlijke materialen en vormen. Net zoals elke vorm in de natuur uniek is, zo is ook elk ontwerp van Esther Acampora uniek. U kunt er zeker van zijn dat elk product onvergelijkbaar is en uitsluitend met de hand wordt gemaakt. Sieradenontwerp met een exclusieve signatuur.

Extensive jewellery design collection

Een uitgebreide collectie sieraden

Op deze website vind je een uitgebreide collectie sieradendesign en andere accessoires. Laat u inspireren en verleiden door deze uitzonderlijke collectie originele armbanden, oorbellen, ringen, kettingen, haarsieraden, broches & hangers en kunst. De kwaliteit van hun ontwerp wordt weerspiegeld in de kwaliteit van de gebruikte materialen.


NIET ALLEEN SIERADEN

De hand die tekent, de hand die maakt


Met traditioneel vakmanschap en passie voor het vak bewerkt Esther Acampora alle materialen zelf, zoals gieten, patineren, slijpen. Krijg ook een nieuw leven door bestaande elementen en objecten te verwerken in het ontwerp van een uniek kunst-, mode- of sieraad, gebruikmakend van haar gevoel voor vorm. Omdat alle sieraden handgemaakt en uniek zijn, is er geen mooi en persoonlijk cadeau meer om te geven of te krijgen.


Een onmiskenbaar handschrift

Wilt u iets speciaals uitdrukken of voor een gelegenheid - bijvoorbeeld uw bruiloft - een uniek sieraad, Esther ontwerpt naar uw wens. In haar onmiskenbare handschrift en met gevoel voor schoonheid maakt het niet alleen een sieraad, maar een echt gespreksstuk. Op maat gemaakt en tijdloos elegant.


SPECIAAL ONTWORPEN SIERADEN

Naast de unieke handgemaakte ontwerpen ontwerpt sieradenontwerpster Esther Acampora ook sieraden op bestelling, zowel voor particulieren als voor professionele opdrachtgevers. Met een speciaal ontworpen sieraad voor een persoonlijke gelegenheid zoals een bruiloft of exclusief feest geef je je outfit een uniek accent of een bijzondere betekenis. Kleuren, materialen, vorm en symboliek met jou afgestemd in een exclusief design.

ONTWERP OP AANVRAAG? NEEM CONTACT OP